طرز تهیه پیتزا مخلوط به روش رستورانی

رپورتاژ تبلیغات, رپورتاژ صفحه اصلی
بدون دیدگاه

پیتزا مخلوط به عنوان یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین انواع پیتزا در سراسر جهان شناخته می‌شود. این نوع پیتزا با استفاده از مواد اولیه بسیار متنوع و گوناگون تهیه می‌گردد که هر یک به نوبه خود طعم و عطر خاصی را به این غذا می‌بخشند. از جمله موادی که معمولاً در تهیه پیتزا مخلوط استفاده می‌شود، می‌توان به پنیرهای مختلف، سوسیس‌ها، فلفل دلمه‌ای، زیتون، قارچ و حتی سبزیجات تازه اشاره کرد. این تنوع بالا باعث شده است که هر کس بسته به سلیقه شخصی‌اش بتواند ترکیب‌های متفاوتی را برای لذت بردن از این خوراک خوشمزه انتخاب کند.

 

مواد اولیه:
اسم مقدار
سوسیس آلمانی ۲ عدد
کالباس مارتادلا ( ساده ) ۲۰۰ گرم
خمیر پیتزا ۲ عدد
پنیر پیتزای مخلوط ۴۰۰ گرم
قارچ ۴ عدد
سس پیتزا یا سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای رنگی ۲ قاشق غذاخوری
ذرت آبپز ( اختیاری ) ۱ قاشق غذاخوری
زیتون سیاه ( اختیاری ) ۴ عدد درشت
آویشن ۱ قاشق چایخوری
مراحل:
مرحله اول

اول از همه باید توجه داشته باشید که پیتزا مخلوط ایتالیایی و اصل با کالباس ساده و سوسیس تهیه می شود و دارای گوشت چرخ کرده نیست. اما در صورت تمایل می توانید به جای استفاده از سوسیس و کالباس از گوشت هم استفاده کنید.

مرحله دوم

مرحله اول پخت پیتزا مخلوط آماده کردن خمیر پیتزا می باشد، می توانید خمیر پیتزا را به صورت آماده از فروشگاه ها تهیه کنید. البته توصیه می شود برای تهیه پیتزا از خمیر پیتزای خانگی استفاده شود، چون طعم و کیفیت خیلی بهتری دارد.

مرحله سوم

ابتدا خمیرهای پیتزا را داخل ظرف لبه دار پخت پیتزا قرار می دهیم به صورتی که لبه های خمیر از ظرف خارج شود و خمیر حالت گودی پیدا کند، سپس روی هر خمیر ۱ قاشق غذاخوری سس کچاپ یا سس پیتزای خانگی می زنیم.

مرحله چهارم

حالا با پشت قاشق سس پیتزا را به صورت یکنواخت روی خمیر پیتزا پخش می کنیم. حالا با مقدار کمی پنیر پیتزا روی سس کچاپ را پوشش می دهیم. در ادامه کالباس مارتادلا را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به دو قسمت تقسیم می کنیم.

مرحله پنجم

سپس به صورت مساوی روی پنیر پیتزا می ریزیم و با کف دست آنرا صاف و یکنواخت می کنیم. در ادامه در صورت تمایل ابتدا سوسیس ها را به صورت حلقه ای خرد کنید، سپس انها را به صورت سرخ کرده یا خام روی کالباس بچینید.

مرحله ششم

البته توصیه می شود سوسیس ها را با مقدار کمی روغن تفت دهید، چون به صورت سرخ شده خوشمزه تر هستند. حالا روی سوسیس ها را با پنیر پیتزا به صورت کامل پوشش می دهیم و در ادامه به سراغ تزیین روی پیتزا می رویم.

مرحله هفتم

برای تزیین روی پیتزا، قارچ ورقه ای، زیتون ورقه ای، ذرت و فلفل دلمه ای رنگی نگینی شده را به سلیقه خود روی پینر پیتزا می چینیم. فر را باید از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا کاملا گرم شود.

مرحله هشتم

در این مرحله پس از اینکه فر به طور کامل گرم شد، پیتزا ها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا بپزند. پس از اینکه پیتزاها اماده شدند حدود پنج دقیقه گریل را روشن می کنیم تا پنیر روی پیتزا طلایی شود.

مرحله نهم

پس از اینکه پیتزا اماده شد و پینر رویش به طور کامل طلایی شد آنرا از فر خارج می کنیم و با کارد به ۶ تا ۸ قسمت مساوی برش می زنیم. حالا مقداری آویشن روی پیتزا ها می پاشیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

5/5 - (1 امتیاز)
برچسب ها :

پیشنهاد ما برای مطالعه بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست